Om mig

Efter en väldigt jobbig uppväxt upplevde jag i tonåren en längtan efter något jag inte kunde benämna med ord. Det gjorde att jag blev en så kallad andlig sökare.


Långt senare i livet förstod jag att det jag mest längtade efter var att bli fri från allt som kändes jobbigt obekvämt i min kropp och det som gjorde ont i min själ. Jag blev successivt medveten om hur viktigt det var att vara sann mot mig själv för att kunna läka det som gjorde ont.


Det har varit en resa där tålamod, självmedkänsla och mod varit nödvändigt. Ett lyssnande till min inre kompass har också fått mig att förstå när situationer är bra eller dåliga för mig. Jag har även fått hjälp med att se mina begränsande mönster och vad jag behövde göra annorlunda.  Det som förut gjorde ont i mig har övergått till att jag idag känner mig mer avslappnad, trygg och säker och därmed naturligt kraftfull.


Jag upplever att livet hjälper mig att hamna i situationer där jag ständigt får öva mig i att vara mig själv trogen och för det är jag djupt tacksam även om det ibland kan vara jobbigt i stunden. Självrespekt är nu grunden i mitt liv och med den i ryggen är det så mycket enklare för mig att bemöta människor och situationer i vardagen. Den djupgående förändringen har lett mig till att förmedla erfarenheter, insikter och verktyg till både enskilda och par som vill ha hjälp med att läka det som gör ont i själen och att hitta sin naturliga kraft.


Jag lever i en trygg relation med min man där kärlek, respekt och kommunikation är vår gemensamma grund.


Jag är diplomerad samtalsterapeut med inriktning på självmedkänsla och jag har en 35-årig bakgrund inom personlig utveckling. Utöver det är jag utbildad både inom friskvård och handledning. Mina arbeten på folkhögskola, Montessoriförskola, Waldorfskola, gruppboende, trafikskola, reklamföretag och som personlig assistent har också passat mig väldigt bra då jag alltid har tyckt om att möta människor. Jag har dessutom alltid haft förmågan att se det bästa i de människor jag möter.