Om mig

På grund av en dysfunktionell uppväxtmiljö trodde jag länge att min uppgift i livet var att finnas för andra. Det gjorde att jag senare i livet blev sjuk i utmattning och komplex posttraumatiskt stressyndrom. Efter en lång läkningsprocess började jag långsamt må bättre. Jag utbildade mig till diplomerad samtalsterapeut och startade egen verksamhet. Den riktar sig till människor som liksom jag blivit hälsomässigt påverkade av att ha sitt fokus på andra.


Utifrån egna erfarenheter, insikter och verktyg vägleder jag idag människor från ohälsosam anpassning till inre frihet. Inre frihet innebär att lyssna till och uttrycka sina egna behov, tankar, åsikter, känslor, gränser, värderingar och att följa sin magkänsla och sina drömmar.


Jag är diplomerad samtalsterapeut och har 35 års bakgrund inom personlig utveckling. Utöver det är jag utbildad både inom friskvård och handledning. Mina tidigare arbeten på folkhögskola, Montessoriförskola, gruppboende, trafikskola, reklamföretag och som personlig assistent har passat mig mycket bra då jag alltid har haft ett genuint intresse för människor.


Jag lever i en fin relation med min make där kärlek, respekt, trygghet och kommunikation är vår gemensamma grund. Jag är också mamma till en musikaliskt begåvad, mysig, smart och rolig son.