Om mig

Genom stora delar av min barndom kände jag mig otrygg då jag trodde att min uppgift i livet var att ta hand om andra.


Jag blev därför en sökare och var som vuxen med i många olika andliga sammanhang. Jag tror att jag sökte efter att bli fri från det som hade gjort ont i själen sen jag var liten.


När jag var i fyrtioårsåldern blev jag utmattad och sjuk under många år. Efter en lång läkningsprocess som även inkluderade traumabearbetning kring barndomen började jag långsamt må bättre. Att jag även fick djupare förståelse för min högsensitivitet hjälpte mig mycket. Jag utbildade mig till diplomerad samtalsterapeut, startade företag och tog emot människor med psykisk ohälsa i läkande samtal. Efter ett tag kände jag att det saknades något i samtalen. Jag la då till en del som fokuserar på meningsfullhet och lättsamhet då det också är väldigt viktig för att kunna läka. De två vägledningsbitarna baseras på egna erfarenheter, insikter, verktyg och magkänsla.


Mitt syfte med samtalen är att dela med mig av det som har hjälpt mig så att det på ett så enkelt sätt som möjligt kan bidra till läkning även för andra. Det ger mig dessutom stor mening i tillvaron.


Jag lever i en fin relation med min make där kärlek, respekt, trygghet och kommunikation är vår gemensamma grund. Jag är också mamma till en musikaliskt begåvad, mysig, smart och rolig son.


Jag har 35 års bakgrund inom personlig och andlig utveckling och är diplomerad samtalsterapeut. Utöver det är jag utbildad både inom friskvård och handledning. Mina arbeten på folkhögskola, Montessoriförskola, Waldorfskola, gruppboende, trafikskola, reklamföretag, personlig assistent och i mitt företag har också passat mig mycket bra då jag alltid har varit väldigt intresserad av människor.