Recensioner


Catarina har förmågan att se bortom det man tror är problemet. Hon ger nya perspektiv och visar på "lösningar" som ligger närmare än vad man kanske tror. Hon är väldigt inkännande, intuitiv och ödmjuk med ett stort hjärta.

Man känner sig sedd, hörd och bekräftad. 

                                                       

                                                       /Monisha Jag vill säga tusen tack. Jag tycker att du är en sån härlig person och så lugn och vänlig. Du fokuserade inte på själva problemet. Du fick mig att fokusera på mig själv. Det tycker jag var väldigt bra. Du beskrev också tydligt vad man kan göra med alla tankar och känslor som man känner, och att man behöver sätta gränser i sitt liv för att må bra. Du var väldigt bra att prata med. 

  

                                                        /DenizeIbland behöver man komma till insikt, vilket inte alltid är lätt. Ett ”problem” kan vara något man inte behöver förstå innan man värderar sig själv utan att känna sig egoistisk.

Min vägledning var fina varma samtal där jag fick känna en samhörighet och förståelse för mig. Catarina har inte nuddat vid mina problem utan bara fått mig att förstå att jag är en bra människa som ska värdera och tro på mig själv och min resa i förtroende på mig själv är den bästa jag gjort.

                                                         

                                                         /Sanna

© All rights reserved Iklarhet Webmaster Thomas Flack