Recensioner

Jag är otroligt tacksam för möjligheten jag fått av Catarina. Övningarna jag fick i vägledningen har varit till stor hjälp i min vardag och jag ser ljusare på framtiden. Jag har ofta haft nerverna på helspänn och hur mycket jag än försökt utveckla mitt tankesätt och göra alla klassiska saker som hörs om överallt har jag ändå inte riktigt nått dit jag velat. Dessa övningar var helt nya för mig och hjälper på ett helt annat sätt och jag är tacksam över videon jag kan följa varje dag. Dessutom fick jag en lista över andra övningar jag kan ta till mig vid behov. Toppenbra! Mycket som börjat komma upp till ytan som jag förträngt, men det är bara positivt. Rekommenderar starkt!

Siobhan


Catarina har förmågan att se bortom det man tror är problemet. Hon ger nya perspektiv och visar på "lösningar" som ligger närmare än vad man kanske tror. Hon är väldigt inkännande, intuitiv och ödmjuk med ett stort hjärta.

Man känner sig sedd, hörd och bekräftad.

Monisha

Jag vill säga tusen tack. Jag tycker att du är en sån härlig person och så lugn och vänlig. Du fokuserade inte på själva problemet. Du fick mig att fokusera på mig själv. Det tycker jag var väldigt bra. Du beskrev också tydligt vad man kan göra med alla tankar och känslor som man känner, och att man behöver sätta gränser i sitt liv för att må bra. Du var väldigt bra att prata med.

Denize

Jag känner mig alltid sedd av Catarina och det gör mig trygg. Hennes förmåga att se stort, brett och fånga det mest väsentliga är bara så befriande.

  Camilla